2019. május 26., vasárnap

Evie Clair

Megható pillanatok az amerikai tehetségkutatóban: a 13 éves lány beteg édesapjáért énekelt – VIDEÓ

Több fiatal tehetség is feltűnt már az idei, immár tizenkettedik szezonját futó America’s Got Talent televíziós tehetségkutatóban, ám most nemcsak a tehetség, hanem az érzelmek is előtérbe kerültek.

Sokszor hallhattuk a hazai televíziós tehetségkutatókban is azt az elcsépelt mondatot, hogy ez a műsor történetének legjobb szezonja. Ugyanezt mondta az America’s Got Talent idei, immár 12 szezonjára a műsor egyik zsűrije, Howie Mandel is, ám neki akár igaza is lehet, ugyanis több fiatal tehetséget is láthattak már az elmúlt hetekben a nézők, akik közül kettőről már mi is írtunk. Tegnap azonban nemcsak a tehetség, hanem az érzelmek is főszerepet játszottak egy 13 éves lány produkciójánál.

Evie Clair, aki egyébként már több éve énekel és ír dalokat, Arizonából, egy kistelepülésről érkezett a tehetségkutatóba. A település nemcsak tengerentúli, hanem magyar mértékekkel mérve is parányi lehet, hiszen mindössze öt börtön, egy gyorsétterem és egy középiskola a „nevezetessége” – derült ki a lány és Simon Cowell beszélgetéséből. Nyilván, innen kitörni még a „lehetőségek országában” sem lehet könnyű, így már ekkor mindenki a szívébe zárta a fiatal lányt, pedig még egy hangot sem énekelt a színpadon, ráadásul az érzelmi tetőpont még csak ezután következett.

Evie ugyanis elmondta, hogy azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert már egészen kislány kora óta ez volt az álma, és még valami miatt… Szeretne a színpad szélén álló édesapjának énekelni, akinél egy éve negyedik stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak, ezzel adva erőt neki a betegséggel szembeni nehéz küzdelemhez. Talán soha nem volt ekkora csend még az America’s Got Talent stúdiójában, többen a könnyeikkel küszködtek, Evie is elsírta magát, de még Simon Cowell sem találta egy ideig a szavakat, pedig ez rá végképp nem jellemző.

Evie Clair végül énekelt, méghozzá nem is akárhogy! Mindannyian reméljük, hogy énekével sok erőt adott édesapjának.

Forrás: IfiPress


Megosztás