2019. február 16., szombat

Darci Lynne Farmer (Fotó: YouTube.com)

A 12 éves amerikai lány ámulatba ejtette a világot – VIDEÓ

Énekelni rengetegen tudnak, bábművész is nagyon sok van szerte a világon, sőt hasbeszélőből is akad jó néhány, azonban olyat, aki mindhármat tudja, igencsak keresni kell. Nos, Darci Lynne Farmer ilyen.

Évek óta a televíziós tehetségkutatók korát éljük, olyannyira, hogy talán már sokan unják is egy kicsit az ilyen műsorokat. Ezt persze a televíziós csatornák és a műsorgyártók is tudják, így az már nem elég, ha például valaki jól énekel, vagy mondjuk szimplán ügyes valamiben. Nem olyan könnyű ma már ámulatba ejteni a tehetségkutatók közönségét és a tévénézőket, a zsűritagokról nem is beszélve. Egy 12 éves amerikai lánynak azonban most sikerült.

Az angol televíziós producer, a Got Talent című tehetségkutató sorozat atyja, Simon Covell egyébként sem az a típusú ember, akinek könnyen leesik az álla, most azonban ő is kereste rendesen. Történt ugyanis, hogy az America’s Got Talent válogatására besétált egy 12 éves szőke lány, az oklahomai Darci Lynne Farmer, kezében egy nyuszi bábbal. Mikor Simon Covell megkérdezte hogy hívják, válaszolt… a nyuszi is.

Nyilvánvaló volt, hogy egy hasbeszélő szám következik, de azt senki sem sejtette, hogy a nyuszibáb, név szerint Petunia, nemcsak beszélni, hanem énekelni is tud. Hamarosan felcsendültek az egyébként nem épp könnyű dzsesszdal, a „Summertime” első hangjai, majd Petunia is elkezdett énekelni… természetesen Darci hangján, de a lány szája meg se mozdult.

A lány előadása – amely nemcsak ámulatba ejtő, hanem szórakoztató is volt – frenetikus sikert aratott, a közönség is és a zsűri tagjai is felállva tapsoltak Darcinak. A négytagú ítészeknek azonban nem volt módjuk a szavazásra, Mel B. ugyanis értékelése után megnyomta azt a bizonyos gombot, amely azonnali továbbjutást jelentett a tehetséges lánynak. Őszintén szólva, csodálkoztunk volna, ha valamelyik zsűritag nem teszi ezt meg. Hogy miért? Az alábbi videóból te is megérted.

Forrás: IfiPress


Megosztás