2018. augusztus 16., csütörtök - Ábrahám

19 év alattiak jelentkezhetnek a szabadfogású számítógép versenyre

A verseny egyik legfontosabb célja, hogy a fejlesztések ne maradjanak otthon, idővel elfelejtve saját mappákban a számítógépen, vagy a polcon porosodva.

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyt. A C3 alapítvány szervezésében megvalósuló versenyre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár fotó, animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás és az, hogy élvezd, amit csinálsz! A nyerteseket ösztöndíjjal vagy értékes tárgynyereményekkel jutalmazzák.

Nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre október 16. (hétfő) éjfélig, és küldd el azt a munkádat, amit a legérdekesebbnek tartasz és azt is, amit mások tartanak annak! Alapozd meg a jövőd, idén legyél te az, aki itt mutatja be a jövő legmenőbb újítását!

A verseny hívta életre például 2005-ben az Időkép projektet, amely az óta Magyarország egyik vezető meteorológiai szolgáltatása lett, de számos más előremutató, és valós problémákra választ adó munka is érkezett a versenyre az elmúlt 15 évben. Legyen szó a „kézi erőt” megsokszorosító robotkarról, jelnyelv tanító programról, a hangsebességet mérő eszközről vagy akár a méhek rajzását figyelő alkalmazásról.

A verseny részleteit ide kattintva ismerheted meg.Megosztás